Wie ben ik?

Ik ben Andrea Heinemann. Ik ben opgeleid als leraar in het speciaal onderwijs, en heb nog een extra opleiding als leertherapeute gedaan. Ik heb vele jaren als leerkracht in Duitsland en Zwitserland gewerkt, en werk nu op invalbasis.

Bovendien ben ik moeder van drie kinderen. Toen onze jongste twee kinderen op de basisschool leerproblemen kregen (dyslexie en dyscalculie), kwamen wij bij een Daviscounselor terecht. Door onze positieve ervaringen met de Davis® methode ben ik zelf de opleiding tot Daviscounselor gaan volgen.

Als gecertificeerd Daviscounselor begeleid ik nu kinderen en volwassenen met hun leer-of concentratieproblemen. Daarnaast geef ik bijles en leerbegeleiding voor kinderen op de basisschool. Ik werk in een gezellige, huiselijke omgeving, waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen.

Lees hier wat klanten vinden van mijn werk.

wie ben ik